Woning voor € 849.000

, 03724 Moraira
Ref: 39146
4 slaapkamers
4 badkamers
800m2 grondopp.

Omschrijving

Een prachtig project om een luxe en moderne villa te bouwen, met een panoramisch uitzicht op zee in de modernste urbanisatie van Moraira.
Dit project heeft moderne infrastructuur zoals brede verharde wegen, trottoirs, groene gebieden, riolering, straatverlichting, ondergrondse kabels, gas - water en elektriciteitsaansluitingen, gecentraliseerde brievenbus en recyclingpunt. Ligt op 5 minuten rijden naar Moraira en de stranden en het is op loopafstand van een aantal winkels en restaurants in het commerciële centrum van Tabaira. Dit verbluffende project wordt gebouwd op een vlak zuidelijk gelegen perceel met een panoramisch uitzicht op zee.
De villa zal worden gebouwd met behulp van de nieuwste bouwtechnieken en hoogwaardige materialen en fittingen. Toon huis beschikbaar op afspraak. Buiten, een groot terras om te zonnebaden rond het zwembad en mediterrane tuinen met irrigatiesysteem. Er is de mogelijkheid om het kelderniveau te ontwikkelen, met een dubbele garage, technische ruimte en verdere mogelijkheden voor een thuisbioscoop of sportschool voor de prijs van --------. Andere hoogtepunten zijn: berging, buitenkant wc, wasruimte en waterval naast de hoofdingang. Absoluut een unieke en goed doordachte villa voor degenen die alleen het beste wensen.
Recente bestemming Niet ingegeven
Zwembad ja
Prijs € 849.000,00
Registratierechten en erelonen € 182.191,60
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 4
Nieuwbouw ja
Grond oppervlakte 800 m²
Bouw oppervlakte 290 m²
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt