Woning voor € 1.750.000

, 03724 Moraira
Ref: 39322
4 slaapkamers
4 badkamers
885m2 grondopp.

Omschrijving

Deze villa is gelegen op een verhoogd plot met prachtig open uitzicht op zee en binnen handbereik van de prachtige mediterrane stad van Moraira aan de Costa Blanca. Minder dan 15 minuten rijden van Calpe en ongeveer één uur rijden van Valencia, combineert het gebied het gevoel van rust in een vissersdorpje met de culturele plannen aangeboden door de grote steden.
De villa ligt zeer dicht bij de kustlijn van de Middellandse Zee en op wandelafstand van het stadscentrum, waar je een ruim aanbod van lokale winkels, bars en restaurants vindt. In elke kamer, is de ingang van licht geoptimaliseerd om het comfort te maximaliseren. De grote ramen van de lounge hebben mooi uitzicht op het zwembad en aangelegde tuin.
De villa is zo ontworpen om de maximale privacy in de villa, het zwembad en tuin te verkrijgen. Nacht verlichting omvat exterieur en interieur verlichting, perfect geïntegreerd in de project-esthetiek. De akoestische isolatie voor de ramen, interieur en exterieur muren is specifiek bestudeerd voor het voorkomen van geluidsoverdracht van buitenaf en van de ene kamer naar de andere.
Recente bestemming Niet ingegeven
Zwembad ja
Prijs € 1.750.000,00
Registratierechten en erelonen € 372.023,02
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 4
Nieuwbouw ja
Grond oppervlakte 885 m²
Bouw oppervlakte 442 m²
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt