Woning voor € 830.000

, 03710 Calp
Ref: 38759
3 slaapkamers
3 badkamers
800m2 grondopp.

Omschrijving

Moderne villa met luxe kwaliteiten gebouwd in een van de beste delen van de Costa Blanca, op 1,5 km van het strand van la Fustera, aan de kust van Benissa, tussen de steden Moraira en Calpe.
De villa strekt zich uit over een perceel van 800 m2 en is gelegen in een van de mooiste woonwijken van de Costa Blanca met een buitengewone aantrekkingskracht en een grote landschappelijke en ecologische interesse, met een kustlijn vol met tal van stranden en verborgen baaien.
De structuur die deze villa ondersteunt, maakt het ook uniek vanwege de doorschijnende ruimte die het voortbrengt. Een structuur die beter bestand is tegen en isoleert dan de conventionele constructie. Deze afwezigheid van de zogenaamde "thermische brug" genereert een groteffect dat het hele jaar door dezelfde temperatuur handhaaft, tussen 21 en 23 graden Celsius.
Evenzo is de constructieve technologie, naast het vertrouwen op een concept van gezondheid en comfort door de lucht voortdurend te vernieuwen via de warmteterugwinapparatuur, ook gebaseerd op maximale efficiëntie omdat er geen energie verloren gaat.
- Kelder: fitnessruimte, garage, schoonmaak kamer zwembad, terras en barbecue.
- Begane grond heeft woonkamer-keuken-eetkamer, trap die naar de bovenverdieping leidt, toilet, wasruimte, badkamer, slaapkamer, veranda, witte aluminium geprefabriceerde lichte pergola, zwembad en terras.
- Hoge verdieping bestaat uit toegangstrap, twee slaapkamers, kleedkamer, twee badkamers en een terras.
Onder de belangrijkste kenmerken, kwaliteiten en afwerkingen van het huis, benadrukken we het volgende:
- Moderne keuken met kookeiland, open naar de eetkamer en uitgerust met hoogwaardige apparatuur.
- Sanitair, kranen enz. van Roca. Badkamermeubels van Victoria.
- Verwarming onder de vloer.
Recente bestemming Niet ingegeven
Zwembad ja
Prijs € 830.000,00
Registratierechten en erelonen € 178.188,50
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 3
Nieuwbouw ja
Grond oppervlakte 800 m²
Bouw oppervlakte 395 m²
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt