Woning voor € 1.195.000

, 03720 Benissa
Ref: 38893
4 slaapkamers
3 badkamers
850m2 grondopp.

Omschrijving

Prachtige Zuid georienteerde 4 slaapkamer vrijstaande villa.
Dit prachtige pand is afgewerkt met een vlekkeloze standaard met een goede kwaliteit armaturen en fittingen. Ingang met electrische poort , met lange oprijlaan leidt tot de belangrijkste eigenschap en de grote dubbele parkeerplaats ( het kan dicht gemaakt worden en een dubbele garage er van maken ) onder het genot van een aanzienlijke off-road parking.
De entree niveau bestaat uit 4 slaapkamers (twee met en-suite / inbouwkasten), 1 badkamer en een W.C. Boven leidt direct naar de open lounge met ingebouwde eethoek en waar u van een Italiaanse keuken kan profiteren, kookeiland en inbouwapparatuur. De lounge heeft rondom openslaande deuren die leiden naar de grote open naya en een open omslag rond terras met uitzicht op de middelandse zee.
Het zwembad is een fantastische 10m x 5m met Romeinse trappen, het bied een prachtig uitzicht. Het is niet meer dan 200 meter naar het dichtstbijzijnde strand, op vijf minuten lopen naar alle voorzieningen en vijf minuten lopen naar Timon waar u een boot, kajak kunt huren of een maaltijd voor de zee. Het pand trekt de hele dag zon en ligt op een fantastische locatie.
Recente bestemming Niet ingegeven
Zwembad ja
Prijs € 1.195.000,00
Registratierechten en erelonen € 75.840,24
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 3
Grond oppervlakte 850 m²
Bouw oppervlakte 230 m²
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt