Woning voor € 2.295.000

, 03590 Altea
Ref: 39323
4 slaapkamers
4 badkamers
2000m2 grondopp.

Omschrijving

Deze villa is gelegen op een verhoogd plot met prachtig open uitzicht op zee en binnen handbereik van de prachtige mediterrane stad van Altea aan de Costa Blanca. Minder dan 15 minuten rijden van Calpe en Moraira en ongeveer één uur rijden van Valencia, combineert het gebied het gevoel van rust in een vissersdorpje met de culturele plannen aangeboden door de grote steden.
De villa ligt in het Altea Hills resort en geniet van 24-uurs beveiliging dicht bij de kust van de Middellandse Zee. Altea Hills heeft een Hotel, bars, restaurants en is niet ver van de mooie stad Altea en de sport Marina Campomanes gelegen en heeft een gemakkelijke toegang tot de snelweg.
In elke kamer is de ingang van licht geoptimaliseerd om het comfort te maximaliseren. De grote ramen van de lounge hebben mooi uitzicht op het zwembad en aangelegde tuin.
De villa is zo ontworpen om de maximale privacy in de villa, het zwembad en tuin te bekomen. Nacht verlichting omvat exterieur en interieur verlichting, perfect geïntegreerd in de project-esthetiek. De akoestische isolatie voor de ramen, interieur en exterieur muren is specifiek bestudeerd voor het voorkomen van geluidsoverdracht van buitenaf en van de ene kamer naar de andere.
Recente bestemming Niet ingegeven
Zwembad ja
Prijs € 2.295.000,00
Registratierechten en erelonen € 142.598,91
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 4
Grond oppervlakte 2000 m²
Bouw oppervlakte 496 m²
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt