Ref: Tolox

Idyllische Villa met 7 slaapkamers in het mooie Tolox in de provincie Malaga/Spanje

  • 2.557 m²
  • 268 m²
Deze magnifieke woning kan u terugvinden aan de rand van Tolox, op iets meer dan één kilometer van het dorp en is zeer goed toegankelijk. Tolox is een gemeente in de Spaanse provincie Málaga in de regio Andalusië. 

Dit prachtige pand bestaat uit twee verdiepingen en heeft in totaal 7 slaapkamers en 2 badkamers, een ruime volledig uitgeruste keuken met een onafhankelijke bijkeuken en een open woon/eetkamer met een traditionele houtkachel. 

Het overdekte terras van 21m² ligt aan de achterkant van het huis en biedt volledige privacy en een prachtig uitzicht op de bergen.

Op het gelijkvloers treft u de 2 eerste ruime slaapkamers. Momenteel is er geen badkamer op deze verdieping maar er is zeker ruimte om er één te plaatsen.

De overige 5 slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping, waaronder een master bedroom met ensuite badkamer en een extra familiebadkamer. 3 slaapkamers hebben toegang tot een terras of balkon en één heeft een dressing.

Het perceel is vlak en volledig omheind, en momenteel beplant met enkele fruitbomen. 

Verder is er ook een onafhankelijke opslagruimte naast de woning. Deze charmante villa heeft tevens twee toegangspoorten, de hoofdpoort is gemotoriseerd en biedt parking voor meerdere auto's.

Bovendien zijn er zonnepanelen voor het warme water en het huis is aangesloten op stadswater.

AFO-certificaat aanwezig.

Eén van de vele troeven:
- rustig gelegen en gemakkelijk bereikbaar 
- voorzien van alle luxe en comfort
- voldoende parkeergelegenheid

Over Tolox
Het stadje Tolox, met tussen de 1000 en 2000 inwoners, ligt in het natuurpark Sierra de las Nieves en is een niet te missen locatie voor liefhebbers van wandelen, speleologie, klimmen, fietsen en andere activiteiten in de natuur. Het is een kleine stad waarin de bloemen, witte huizen en lange straten samenkomen tot een schilderachtig stedelijk geheel. Het stadje biedt verschillende mogelijkheden om te genieten van een mix van activiteiten, voor de natuurliefhebbers zijn er mooie natuurpaden aan de rand van het stadje, een kuuroord voor wie op zoek is naar ontspanning en een wellness.

Meer info? Contacteer ons gerust via [email protected] of 089 23 44 22! 
Bebouwing
Open
Algemene staat
Instapklaar
Bemeubeld
Ja
Prijs
€ 299.000
Totale opp. grond
2.557 m²
Bewoonbare opp.
268 m²
Beglazing
Dubbele
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven