€ 2.295.000

Delen

Ref: 39323

Woning voor € 2.295.000

  • 4 slaapkamers
  • 4 badkamers
  • 2.000 m²
Deze villa is gelegen op een verhoogd plot met prachtig open uitzicht op zee en binnen handbereik van de prachtige mediterrane stad van Altea aan de Costa Blanca. Minder dan 15 minuten rijden van Calpe en Moraira en ongeveer één uur rijden van Valencia, combineert het gebied het gevoel van rust in een vissersdorpje met de culturele plannen aangeboden door de grote steden.
De villa ligt in het Altea Hills resort en geniet van 24-uurs beveiliging dicht bij de kust van de Middellandse Zee. Altea Hills heeft een Hotel, bars, restaurants en is niet ver van de mooie stad Altea en de sport Marina Campomanes gelegen en heeft een gemakkelijke toegang tot de snelweg.
In elke kamer is de ingang van licht geoptimaliseerd om het comfort te maximaliseren. De grote ramen van de lounge hebben mooi uitzicht op het zwembad en aangelegde tuin.
De villa is zo ontworpen om de maximale privacy in de villa, het zwembad en tuin te bekomen. Nacht verlichting omvat exterieur en interieur verlichting, perfect geïntegreerd in de project-esthetiek. De akoestische isolatie voor de ramen, interieur en exterieur muren is specifiek bestudeerd voor het voorkomen van geluidsoverdracht van buitenaf en van de ene kamer naar de andere.

Gelijkvloers

4x Badkamer
4x Slaapkamer
Zwembad
Bemeubeld
Neen
Prijs
€ 2.295.000
Totale opp. grond
2.000 m²
Bebouwbare/Bebouwde opp.
496 m²
Aardgas
Ja
Elektriciteit
Ja
Stadswater
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven