Ref: 38985

Appartement voor € 488.000

  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
24 luxe én energiezuinige appartementen die opvallen door hun grootte, met een oppervlakte van meer dan 240m² en terrassen van 40m², 3 slaapkamers en met distributies ontworpen om te genieten van het uitzicht op zee en de natuurlijke lichtinval.
Elk appartement heeft ook een overdekte parkeerplaats met pre-installatie van oplaadpunt voor elektrische auto's en opslag.
De toegang is exclusief voor eigenaren, met toegangscontrole, die veiligheid en privacy biedt. Aan de achterkant van het gebouw zijn er verschillende parkeerplaatsen beschikbaar voor bezoekers, evenals tuinen en gemeenschappelijke ruimtes.
Op de laagste verdieping van elk gebouw bevindt zich de gemeenschappelijke area, die verschillende ruimtes omvat die allemaal bedoeld zijn voor vrije tijd en ontspanning.
Het buitengedeelte bestaat uit een groot overloopzwembad en een terras om te zonnebaden. Binnen is er een fitnessruimte, uitgerust met kleedkamers, en nog een aparte ruimte met wellnessfaciliteiten, waaronder een verwarmd zwembad met jacuzzi, sauna, Turks bad, verschillende douches, een ontspanningsruimte, tuin patio, etc.

Gelijkvloers

2x Badkamer
3x Slaapkamer
Zwembad
Bemeubeld
Neen
Prijs
€ 488.000
Bebouwbare opp.
246 m²
Aardgas
Ja
Elektriciteit
Ja
Stadswater
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven