€ 650.000

Delen

Ref: 39340

Woning voor € 650.000

  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • 198 m²
De villa heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers en een apart toilet. Toegang tot de hal maakt het mogelijk om 2 ruimtes te onderscheiden, de ene voor overdag en tijdens de vrije tijd en de andere voor 's nachts of om uit te rusten. De master slaapkamer heeft een en suite badkamer en inbouwkasten. De andere slaapkamers hebben ook inbouwkasten.
De badkamers zijn ruim en licht. De eetkamer is zeer helder, geeft toegang tot een volledig uitgeruste open keuken heeft een aparte ruimte voor de was.
Buiten is er een overdekte garage van 21.00 m2.
De buitenmuren zijn met een donkere droge steen afgewerkt en het bedrukte toegangsbeton geeft een comfortabel zicht op de buitenkant van het huis.
Het perceel is volledig omheind waardoor het privacy biedt. Het heeft ook beveiligingscamera's in de omgeving van de toegang tot de villa. Om maximale veiligheid te garanderen, is het huis uitgerust met een alarm verbonden met een 24-uurs bewakingscentrum. Een dubbele toegangspoort met openingssysteem voor voertuigen en voetgangers verbonden via video-intercom garanderen volledige controle ervan.
Hoogtepunten zijn het grote terras op de eerste verdieping met meer dan 97,00 m2, en het infinity zwembad van 36,00 m2.
Kortom, een combinatie van ruimtes, vormen en elementen benadrukken de architectuur van dit huis, met zuidoostelijke oriëntatie en fantastische uitzichten.

Gelijkvloers

2x Badkamer
3x Slaapkamer
Zwembad
Bemeubeld
Neen
Prijs
€ 650.000
Totale opp. grond
198 m²
Bebouwbare opp.
1.000 m²
Aardgas
Ja
Elektriciteit
Ja
Stadswater
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven