Ref: 39591

Woning voor € 780.000

  • 3 slaapkamers
  • 4 badkamers
  • 810 m²
Gelegen tussen de Cometa en Fanadix gebieden van Moraira, deze 3 slaapkamers (met potentieel voor 5 slaapkamers), 4 badkamers woning heeft een benijdenswaardige locatie aan een rustige weg, op slechts 20 minuten lopen (3 minuten rijden) van het centrum van Moraira.
De woning heeft een hoge mate van privacy, met uitzicht over de eigen tuinen en de vallei.
De villa heeft een indrukwekkende inkomhal en een open woon- en eetgedeelte leidt naar het zwembad, het terras en de onderhoudsarme tuinen.
Aan de andere kant van het huis bevindt zich een van de 3 slaapkamers met veel bergruimte en vrij uitzicht over de vallei.
Op de bovenverdieping zijn nog twee slaapkamers. De master en-suite heeft ruime garderobe faciliteiten en grote dubbele deuren die leiden naar een balkon met uitzicht op de vallei en het zwembad en de tuinen. De tweede slaapkamer, ook en-suite, heeft ook dubbele deuren die leiden naar een balkon met hetzelfde uitzicht op de vallei.
Een echt hoogtepunt van deze woning is de ongelooflijk grote en veelzijdige kelder. De kelder, die de gehele begane grond beslaat, kan worden omgezet in een 1 of 2 slaapkamer appartement, of worden gebruikt om extra leefruimte te creëren, zoals een home cinema, een fitnessruimte, een speelkamer en een bodega. Het souterrain heeft 8 ramen op hoog niveau die daglicht en ventilatie mogelijk maken.
Andere belangrijke kenmerken zijn onder andere warme en koude airconditioning, luchtwarmtepomp op zonne-energie voor warm water, vloerverwarming en zwembadverwarming en aluminium dubbele beglazing met warmtewerend glas. Op dit moment is de koper in staat om samen met de aannemer te werken om te beslissen over de uiteindelijke specificatie, inclusief keuken/badkamerinrichting en tegels.

Gelijkvloers

4x Badkamer
3x Slaapkamer
Zwembad
Bemeubeld
Neen
Prijs
€ 780.000
Totale opp. grond
810 m²
Bebouwbare opp.
347 m²
Aardgas
Ja
Elektriciteit
Ja
Stadswater
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven