Ref: 39476

Woning voor € 690.000

  • 4 slaapkamers
  • 3 badkamers
  • 800 m²
Op de bovenste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, 2 badkamers en een lumineuze inkomhall, met toegang via een mooie houten trap naar de lagere verdieping waar zich de woonruimte bevindt.
De onderste verdieping heeft een zeer ruime woonkamer een comfortabele keuken met kookeiland, beide met toegang tot het terras met zwembad, door grote grote ramen met prachtig uitzicht op de bergen van Bernia en Oltá. Vanuit de woonkamer is er ook toegang tot een aan de binnenzijde aangelegde patio die licht en kleur naar de hele kamer brengt. Hier vinden we ook een tweepersoons slaapkamer met ingebouwde dressing, een ruime douchekamer en een wasruimte.
Het huis heeft vloerverwarming en centrale airconditioning koud / warm.
De keuken wordt volledig uitgerust geleverd met huishoud-apparaten van het merk Neff, de tegelvloer is gemaakt van groot formaat porceleinisch materiaal en het hele timmerwerk in het interieur is wit gelakt. De badkamers zijn afgewerkt met moderne meubels.
De woning is volledig afgewerkt opgeleverd, met een breed terras en een zwembad van 9 x 4,5 m, aan de ene kant van het huis met een oppervlakte van 56 m² kunstgras en een andere kant volledig verhard en met directe toegang tot de keuken. Aan de voorzijde is een privé parkeerplaats en een garage. Bovendien zijn de achtergevel, de binnenplaats en de ingang van het huis bedekt met travertijnmarmer.
De tuin heeft een automatisch irrigatiesysteem, exterieurverlichting en verschillende soorten planten en bomen.

Gelijkvloers

3x Badkamer
4x Slaapkamer
Zwembad
Bemeubeld
Neen
Prijs
€ 690.000
Totale opp. grond
800 m²
Bebouwbare opp.
315 m²
Aardgas
Ja
Elektriciteit
Ja
Stadswater
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven