Ref: 39422

Woning voor € 695.000

  • 4 slaapkamers
  • 3 badkamers
  • 800 m²
Het huis is in perfecte staat, klaar om er te betrekken. Het combineert de rustieke met moderne materialen van eerste kwaliteit. Beschikt over hoge plafonds en alle kamers zijn exterieur dat veel licht geeft.
Het is samengesteld uit drie verdiepingen die intern worden gecommuniceerd en als volgt worden verdeeld:
De begane grond bestaat uit een hal, grote woonkamer van 38 m2 met toegang tot het overdekte terras, grote keuken volledig uitgerust met 23 m2, kantoorruimte en toegang tot de veranda. Een slaapkamer met ingebouwde kleerkast, badkamer met douche en wasruimte bedekt met een buiten waslijn gebied.
De eerste verdieping heeft de platformvloer en bestaat uit een gedeelte van paso-recibidor met ingebouwde kasten, twee slaapkamers met inbouwkasten, een badkamer met bad en aparte douche. De ruime hoofdslaapkamer met badkamer met ligbad en douche met whirlpool die toegankelijk is via de kleedruimte met inbouwkasten aan beide zijden. Het heeft ook een terras met een prachtig vrij uitzicht en een balkon.
Op de begane grond bevindt zich een garage met toegang tot een grote ruimte met meerdere toepassingsmogelijkheden om aan te passen aan de specifieke behoeften (fitnessruimte, speelkamer, thuisbioscoop, grote behuizing). Het heeft ook een kamer en een ruime en praktische berging.
Het is uitgerust met centrale verwarming van gas, airconditioning (warm en koud) via kanalen, video-intercom en alarm. Buitentimmerwerk is PVC met kristallen dubbele beglazing en veiligheid.
De buitenkant beschikt over een zwembad met een groot terras, een tuin en een praktische barbecue met buitendouche en toilet.

Gelijkvloers

3x Badkamer
4x Slaapkamer
Zwembad
Bemeubeld
Neen
Prijs
€ 695.000
Totale opp. grond
800 m²
Bebouwbare opp.
371 m²
Aardgas
Ja
Elektriciteit
Ja
Stadswater
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven