€ 1.150.000

Delen

Ref: 39652

Woning voor € 1.150.000

  • 3 slaapkamers
  • 3 badkamers
  • 985 m²
Nieuw luxe villa met uitzicht op zee en een aangenaam open uitzicht op Moraira, zeer goed gelegen in een rustige urbanisatie op slechts 2,5 km afstand van strand en centrum.
Het huis is verdeeld op de begane grond, op hetzelfde niveau als het terras bij het zwembad vanwaar u een prachtig uitzicht op zee heeft, met 1 slaapkamer, eigen badkamer, gastentoilet, keuken en grote woonkamer die in verbinding staat met de veranda die toegang geeft tot het zwembad en het omliggende terras met 64 m2. Een binnentrap leidt naar de bovenverdieping waar zich 2 tweepersoonsslaapkamers bevinden met elk een eigen badkamer en twee overdekte terrassen.
In de halfkelder is er een grote garage van 58m2 en buiten is er een carport en voldoende ruimte om meerdere voertuigen te parkeren.
EXTRAS: technisch timmerwerk met veiligheidsglas, complete keuken met Siemens elektrische toestellen, complete Roca merk badkamers en kranen, LED verlichting, aerothermisch systeem voor warm water en vloerverwarming, airconditioning via kanalen (koud en warm) door het hele huis, zonnepanelen, ingebouwde kasten, elektrische jaloezieën, intern alarm, pre-installatie van externe alarm- en beveiligingscamera's. Rechthoekig zwembad met overloop van 10x4,5 meter, wasruimte, afgewerkte tuin. Automatische toegangsdeuren. Energie-indeling A. Naar het zuiden gericht.
We zijn al begonnen met de bouw, eerst zullen we Villa nr. 14 bouwen.

Gelijkvloers

3x Badkamer
3x Slaapkamer
Zwembad
Bemeubeld
Neen
Prijs
€ 1.150.000
Totale opp. grond
985 m²
Bebouwbare opp.
288 m²
Aardgas
Ja
Elektriciteit
Ja
Stadswater
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven