Ref: 39746

Woning voor € 395.000

  • 5 slaapkamers
  • 4 badkamers
  • 406 m²
De villa bestaat uit drie slaapkamers (allemaal met ingebouwde kasten), een en-suite + terras en een met een Juliet balkon. Vanaf de overloop komt u in een gastenbadkamer, een terras aan de voorzijde met uitzicht op zee, een trap naar het dakterras met uitzicht op zee en de bergen. Beneden leidt de hal naar een salon / eetkamer met marmeren schouw / 8kw gashaard, aparte keuken met elektrische oven / gaskookplaat, bijkeuken, douchekamer en afgesloten kast.
Gelegen op het terras bij het zwembad is de aparte ingang naar een onafhankelijk appartement bestaande uit twee grote slaapkamers met eigen badkamer met ingebouwde kasten, woonkamer / eetkamer en Amerikaanse keuken met elektrische oven / gaskookplaat. Aan de achterzijde van het appartement is een ruime berging gelegen.
Twaalf jaar geleden gebouwd heeft dit pand vele extra's, waaronder: marmeren trappen, volledig betegelde badkamers en keukens, raam- en deurroosters, nayer beschikt over grote 6 mm geharde dubbele beglaasde schuifdeuren, warme / koude airconditioning, centrale verwarming op gas in de hele villa / appartement en granieten werkbladen. Dubbele beglazing met geïsoleerde witte aluminium luiken / muskietennetten, elektrische luifels binnen / buiten de nayer (buiten met windsnelheidsregeling), drie handmatige luifels op het zwembadterras. Het appartement en nayer hebben plafondventilatoren. Een zonne-warmwatersysteem op het dakterras levert de hele zomer warm water en voedt de gasketel in de winter. Aan de voorkant heeft de villa een overdekt terras, een tuin aan de voorkant / zijkant en een overdekte pergola die plaats biedt aan twee auto's achter een op afstand bedienbare poort.
Het zwembad van 8 x 4 meter is omgeven door een betegeld terras, compleet met douche en afdekzeil. Beneden terras is een grote werkplaats / berging. Op het lagere niveau ligt een grindachtige tuin. De meeste struiken worden besproeid via twee automatische besproeiingssystemen. Leiding gas, riolering, elektriciteit, water en telefoon zijn allemaal ondergronds op deze moderne urbanisatie. Hoewel Calpe een zeer veilige omgeving is, zijn traditionele veiligheidsroosters op alle ramen en deuren aangebracht voor gemoedsrust. Op de voor-, zij- en zwembadterrassen zijn tal van externe sensorlampen aangebracht. Straatverlichting zorgt voor verlichting in het donker rond de hele locatie op een heuvel.

Gelijkvloers

4x Badkamer
5x Slaapkamer
Zwembad
Bemeubeld
Neen
Prijs
€ 395.000
Totale opp. grond
406 m²
Bebouwbare opp.
251 m²
Aardgas
Ja
Elektriciteit
Ja
Stadswater
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven