Ref: 39755

Woning voor € 1.695.000

  • 5 slaapkamers
  • 6 badkamers
  • 1.282 m²
Het perceel betreden vanaf straatniveau aan de achterzijde van de villa's is een oprit en een overdekte parkeerplaats voor meerdere auto's. Hier vinden we ook de hoofdingang van het pand die uitkomt op de open galerijhal met een spectaculair uitzicht over de baai en uitkijkt op de grote luchtige woonkamer. Op dit niveau vindt u 3 slaapkamers, allemaal met een eigen badkamer, royale kledingkastruimte en balkons aan de voorkant met externe toegang tot het daksolarium, waar we een ontspannende chill-outruimte willen hebben die ook toegankelijk is via de interne lift . Naast de overloop met galerij zullen we ook een rustige plek opnemen om te lezen of te ontspannen met een buitenbalkon met uitzicht op de Ifach in Calpe. Op de begane grond van de villa is de woonkamer 64m2 met hoge plafonds en ramen met een schaduwgedeelte, een kenmerkende stenen centrale open haard die het eetgedeelte verdeelt en een volledig ingerichte keuken met hoogwaardige apparatuur en veel opslagruimte, evenals een centraal eiland. Op dit niveau vinden we ook de grote mastersuite met enorme ramen die het zonlicht binnenlaten en een prachtig uitzicht, er is een eigen kleedruimte en een open en-suite badkamer met calacatta-afwerkingen; op deze verdieping is er ook een gastentoilet.
Alle ruimtes komen uit op het prachtige terras met overloopzwembad, uitzicht op de binnentuin en over de Middellandse Zee. Het souterrain van de villa zal een gastenappartement huisvesten met een grote slaapkamer met een grote badkamer en inbouwkasten, er zal een keuken, bijkeuken en woonkamer zijn met wederom kamerhoge ramen die uitkomen op het lagere terras onder de oneindigheid zwembad dat een glazen paneel zal hebben waardoor men in het zwembad kan kijken en de waterval vanuit het oneindige zal opgaan in de stenen muur. Er zal hier veel schaduw en overdekte gebieden zijn, evenals een open terras en uitzicht op de binnentuin samen met een pad dat leidt naar de lagere terrassen en verder parkeren aan de onderkant van het perceel.
Andere kenmerken van de Villa Horizon zijn onder meer een binnentuin die zichtbaar is in verschillende delen van het huis, een domotica-systeem, overal vloerverwarming, LED-verborgen verlichting, hoogwaardige apparaten en een eersteklas afwerking in de keukens en badkamers en een hoge energie-efficiëntieklasse .

Gelijkvloers

6x Badkamer
5x Slaapkamer
Zwembad
Bemeubeld
Neen
Prijs
€ 1.695.000
Totale opp. grond
1.282 m²
Bebouwbare opp.
359 m²
Aardgas
Ja
Elektriciteit
Ja
Stadswater
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven